Toate telefoanele sunt noi, originale si au garantie 2 ani. Livrarea se face cu factura Ón maxim 24 ore Ón toata tara.
Home
» Apple
» Samsung
» HTC
» LG
» Huawei
» Nokia
» Sony
» Sony-Ericsson
» BlackBerry
» Motorola
» Alcatel
» Vertu
» Laptopuri
Co»ôul dvs. este gol
Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Orchid Gray
La DOAR 2.499 Lei
Comenzi: 0720.101.321
Home -> Comanda/Livrare
Detalii despre Comandă şi Livrare

Cum comand?

1. Comandă pe site
Este foarte simplu sa comandaţi pe YourPhone.ro. Tot ce trebuie făcut este să selectaţi telefonul dorit şi să-l adaugaţi în coş. Apăsaţi butonul "Plăteşte" pentru a începe procesul de comandă. NU AVETI NEVOIE DE CONT pentru a cumpăra de pe YourPhone.ro! Este necesară doar completarea datelor de contact şi adresei de livrare. Puteţi  alege ca datele dumneavoastra  să ramână în baza noastră de date, pentru a nu fi nevoie să le completaţi din nou în cazul unei noi comenzi. Vă asigurăm că acestea vor fi în perfectă siguranţă şi doar dumneavoastră  le veţi putea accesa, ele fiind stocate pe baza IP-ului.Urmează  selectarea unei modalităţi de plată. Puteţi  alege să achitaţi înainte, prin intermediul unui ordin de plată sau la livrare, după primirea produselor. La final comanda trebuie validată şi veţi primi din partea noastră  o factură proformă la adresa de e-mail indicată, atestand  faptul că aţi comandat un produs pe YourPhone.ro.

2.Comandă telefonică
Dacă vă vine mai uşor, ne puteţi contacta telefonic pentru a plasa o comandă sau pentru a afla mai multe detalii despre un anumit produs. Operatorii noştri vă stau la dispoziţie între orele menţionate în program.


Cum plătesc?

1. În numerar
Plata cu numerar se face la livrarea produselor. Vă amintim că selectând acest mod de plată, sunteţi nevoit să suportaţi un cost al livrării de 19 lei .

2. Cu ordin de plată
Pentru a achita cu ordin de plată este necesar sa printaţi factura proformă primită şi să vă prezentaţi cu ea  la orice bancă, unde o puteţi  înmana unei casiere, împreună cu suma de bani necesară sau cu numărul dumneavoastră de cont. După transferarea sumei respective  în contul nostru, produsele comandate vor pleca spre adresa dumneavoastră. Coletul va ajunge la destinaţie în 24 de ore de la plată, iar livrarea costă 17 lei. Comenzile mai mari de 5000 de lei vor fi obligatoriu plătite cu ordin de plată. Este ilegală plata a mai mult de 5000 de lei în numerar la o singură comandă.


Cum se face livrarea?

Livrarea se face imediat după confirmarea comenzii. Produsele ajung la destinaţie în 24 de ore, fie prin intermediul FAN COURIER, fie printr-un angajat YourPhone. În municipiile Bucureşti şi Ploieşti este foarte probabil ca livrarea să se facă de către un angajat YourPhone, într-un timp mai scurt de 24 de ore, de obicei 1-3 ore de la validarea comenzii.» Apple iPhone 7 128 GB Red
» Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Black
» Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Orchid Gray
» Apple iphone X 64 GB 4G Silver
» Apple iphone 8 64 GB Gold
»Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Black
»Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB Black
»Samsung Galaxy S7 Edge G935 32GB Gold
»Apple iPhone 7 128 GB Black
»Samsung Galaxy S7 32GB G930F Black
» Comandă/Livrare
» Contact
» Despre noi
» YP pe Facebook
» Hartă site
» Termeni şi condiţii
» ANPC
www.price.ro - your shopping expert Preturi telefoane Smartbuy.ro - preturi si comparatii    
2008 - 2018 YourPhone.ro proprietate a Ily Phone SRL, toate drepturile rezervate, 8 Online