Toate telefoanele sunt noi, originale si au garantie 2 ani. Livrarea se face cu factura ţn maxim 24 ore ţn toata tara.
Home
» Apple
» Samsung
» HTC
» LG
» Huawei
» Nokia
» Sony
» Sony-Ericsson
» BlackBerry
» Motorola
» Alcatel
» Vertu
» Laptopuri
Coșul dvs. este gol
Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Orchid Gray
La DOAR 2.499 Lei
Comenzi: 0720.101.321
Home -> Termeni si conditii de utilizare
Prin utilizarea serviciilor YourPhone sunteţi de acord cu următorii termeni şi condiţii:

1. Produsele afişate pe site:
Imaginile şi datele tehnice ale fiecărui produs postate pe site au un caracter strict orientativ, iar YourPhone.ro nu răspunde pentru acestea! Este obliga╚Ťia clientului de a se informa ╚Öi din alte surse despre caracteristicile tehnice si estetice ale unui telefon ├«nainte de a-l comanda.
Toate produsele puse în vânzare de c─âtre YourPhone.ro vin cu factur─â ╚Öi sunt noi şi originale.


2. Garanţia:
Toate produsele YourPhone vin cu o garanţie de 24 de luni. Pentru majoritatea m─ârcilor de telefoane garan╚Ťia este oferit─â de c─âtre produc─âtor. Pe pagina de descriere a fiec─ârui telefon este specificat tipul de garan╚Ťie de care beneficiaz─â telefonul respectiv. Produsele care beneficiaz─â de garan╚Ťie YourPhone vor fi reparate la sediul YourPhone. Pentru invocarea garan╚Ťiei YourPhone va rug─âm sa suna╚Ťi la num─ârul unic de telefon 0720.101.321


3. Returnarea produselor:
Clientul poate returna produsele în timp de zece zile de la cumpărare, în cazul în care acestea prezintă defecte estetice sau funcţionale de orice fel. YourPhone se obligă să îi înapoieze clientului suma plătită sau să îi inlocuiască produsul cu unul f─âr─â defecte, la cererea acestuia.


4. Preţurile afişate pe site:
Preţurile postate pe site sunt exprimate în lei si includ TVA şi taxa verde. YourPhone îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile produselor, fără o notificare prealabilă a clienţilor săi.


5. Confidenţialitatea datelor:
YourPhone.ro se angajează sa nu dezvăluie informaţii despre clienţii săi terţilor sau partenerilor şi să le folosească doar pentru comercializarea şi livrarea produselor cumpărate. Selectarea opţiunii de reţinere a datelor pe baza IP-ului, în formularul de comandă, se face doar pe propria răspundere a clientului. YourPhone.ro nu va răspunde pentru scurgeri de date către persoane străine prin selectarea acestei opţiuni.


6. Anti-Spam:
YourPhone.ro nu încurajează şi nu va folosi niciodată spam-ul ca mijloc de promovare. E-mailurile primite prin newsletter sunt trimise doar la cererea clientului, acesta putând să se dezaboneze uşor, printr-un singur click. YourPhone îşi rezervă dreptul de a bloca accesul pe site persoanelor care fac spam, incluzând astfel comenzi false sau mesaje fără un conţinut relevant.


7. Copyright:
Tot conţinutul acestui site este proprietate a Ily Phone SRL şi este protejat de legile internaţionale de copyright. Orice încercare de copiere a conţinutului site-ului www.yourphone.ro se pedepseste conform legilor.


8. Termenii de Utilizare:
YourPhone ├«╚Öi rezerv─â dreptul de a modifica ace╚Öti Termeni de Utilizare f─âr─â o notificare prealabil─â a clien╚Ťilor s─âi.


» Apple iPhone 7 128 GB Red
» Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Black
» Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Orchid Gray
» Apple iphone X 64 GB 4G Silver
» Apple iphone 8 64 GB Gold
»Samsung Galaxy S8 G950F 64GB Black
»Samsung Galaxy S7 Edge G935F 32GB Black
»Samsung Galaxy S7 Edge G935 32GB Gold
»Apple iPhone 7 128 GB Black
»Samsung Galaxy S7 32GB G930F Black
» Comandă/Livrare
» Contact
» Despre noi
» YP pe Facebook
» Hartă site
» Termeni şi condiţii
» ANPC
www.price.ro - your shopping expert Preturi telefoane Smartbuy.ro - preturi si comparatii    
2008 - 2018 YourPhone.ro proprietate a Ily Phone SRL, toate drepturile rezervate, 8 Online